El darrer dissabte 11 de març vàrem celebrar el tercer torneig d’A.R.C.A.D.E. En aquesta ocasió, el joc triat per a la competició va ser l’exclusiu joc per associacions arcade, Death came from Verminest, programat per Locomalito amb música i FX a càrrec de Gryzor87.

 

1

Death came from Verminest, beu directament dels clàssics de principis dels 80 (Galaga, Phoenix, Centipede…) i va néixer com a homenatge a aquests arcades, per aquesta raó, els seus creadors van decidir que fos exclusiu per aquest tipus de sistemes/mobles, podent-se gaudir actualment a les associacions Arcade Vintage i associació A.R.C.A.D.E.

Programat forçant les limitacions de la època (sprites, colors, só…), ens posem en la pell de la última línia de defensa espacial per alliberar els 6 sistemes planetaris que ens envolten de la invasió dels verminians i acabar amb el seu líder, la Reina Verminia.

 

El torneig va començar a organitzar-se cap a finals de febrer, una vegada va finalitzar el projecte de remodelació/restauració de la màquina recreativa dedicada amb els arts dissenyats pel seu creador (dels quals només n’hi han dos al món); feina duta a terme per sobre de tot per part dels nostres socis David (Davidamm) i Jose (Karakandao). Es per això que vàrem pensar que la millor forma de presentar la recreativa en societat era organitzant un torneig.

Tot torneig te els seus trofeus i un altre dels nostres socis (Jose Antonio) que s’està iniciant en el mon de la impressió 3D va decidir crear uns trofeus inspirats en la nau del joc.

 

2

3

4

5

 

Teníem por que la gent no s’apuntaria per no conèixer el joc, ja que només es pot jugar a associacions. Ben al contrari, la gent es va animar i interessar en poder provar la última creació de Locomalito & Gryzor87, comptant finalment amb una participació de 28 jugadors.

Cada vegada que organitzem un torneig, el local s’omple de gent i es torna a viure com mai l’ambient dels salons recreatius de la època, aquells en els que vàrem créixer (excepte pel fum i la mugre, afortunadament).

IMG_20170311_172703

IMG_20170311_172656_HHT

IMG_20170311_171102

 

El torneig va començar a les 16.30, la idea inicial, era jugar dues partides per jugador i agafar la millor puntuació. Finalment, es va decidir una única partida per participant, del contrari, el torneig es podria haver allargat fins la mitja nit.

Les puntuacions van ser les següents:

 

torneo_tabla

Després de finalitzar el torneig, els “piques” no van acabar, el joc enganxava i diversos reclutes van aconseguir la seva insígnia de l’esquadró verminià 303 d’A.R.C.A.D.E. Cap dels dos van aconseguir trofeu en competició però van marxar amb les insígnies de capità i coronel cadascú. Els promocionats van ser, els coronels “Pato” i David “Fife”. El rècord del joc el va establir el coronel Pato amb una puntuació de: 111.501 punts.

 

WhatsApp Image 2017-03-12 at 00.03.55

WhatsApp Image 2017-03-11 at 23.50.29

Si tu també vols formar part de l’esquadró 303, hauràs de trobar una de les màquines construïdes i aconseguir fer mèrits suficients per rebre-la.

ranking_001

Mica en mica la gent marxava i el local s’anava buidant després d’una estupenda tarda. Acabem de recollir tot i a les 22 hores, es dona per finalitzat aquest 3er torneig A.R.C.A.D.E.

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.