Els dies 18 i 19 d’Abril es va dur a terme a la ciutat Valenciana de Silla la vuitena edició del seu torneig de Pinball (flippers, maquines del milió…). Un cap de setmana entre amics que comparteixen la afició a aquestes màquines amb més d’un segle i mig d’història i que encara avui dia segueixen vigents, i aquest any, A.R.C.A.D.E. va ser-hi.
8è Torneig de Pinball Ciutat de Silla


 

Una gran oportunitat per gaudir i delectar-se amb la magnífica col·lecció d’ACPMYR; moltes i molt bones màquines en competició i altres tantes en mode lliure.
Pinballs!!!!! 

Varen assistir al torneig gent de diferents punts de la península: Madrid, Bilbao, Salamanca, Barcelona, València, Alacant, Mallorca, etc… i vàrem tenir la sort de coincidir e intercanviar impressions amb els nostres amics d’Arcade Vintage, que es van unir al bon ambient que acostuma a haver-hi en aquest tipus d’esdeveniments.

 

La competició va començar el dissabte al voltant de les 10 a.m. amb la ronda classificatòria; 44 participants, on podien escollir 8 màquines modernes i 8 d’antigues cadascú de la preselecció que va fer la organització i una única partida amb cadascuna d’elles.
insert coin

El torneig es va estructurar de la següent forma: El dissabte va ser el dia de les classificatòries sènior i a última hora de la tarda les classificatòries per a les finals, amb una aturada al mig dia per dinar (una magnífica paella Valenciana com no podia faltar). El diumenge per altre banda, va començar amb les activitats més informals que tant agraden, mini torneigs: jugar Congo amb la mà dreta al polsador esquerra i la esquerra al dret, 2 persones a la vegada en una Canasta 86, o fer partides d’una sola bola a la Theatre of Magic en busca de la màxima puntuació possible. A continuació es va dur a terme el mini torneig juvenil per donar pas a l’esdeveniment final, les grans finals sènior.
Paella rules
 

No volem acabar a questa petita crònica sense agrair als organitzadors i a tota la gent implicada en aquest torneig anual que tanta il·lusió i tantes bones estones ha fet passar als amants d’aquest mundet. Gràcies al bon fer de Vicente, Julio, Álvaro, Carlos, Manuel i un llarg etcètera de gent que ha donat un cop de mà a que aquest any, el pinball a Espanya segueixi molt viu.
Gràcies
 

Gràcies!!

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.