Des del matí i d’e’nçà de dies anteriors, amb els preparatius i detalls de darrera hora alguns socis i convidats ja posaven mans a l’obra, estava a punt de començar el Ier Torneig d’ARCADE

poster_i_torneo

 

L’important era de deixar-ho tot llest. Tant als comandaments de les màquines per a anar escalfant motors, per a poder donar uns bons farts de llenya a aquest tros de joc mític, Super Street Fighter 2: The New Challengers (CPSII en moble SEGA SWING), com també perquè alguns membres del nostre equip vagint deixant el sistema a punt per al torneig.

 

Els socis més devots des de bona hora del matí, ja estaven practicant les seves estratègies i combats per a repartir llenya. Amb algun soci, vam haver de fer tàctiques d’enginyeria social per a treure’n els comandaments quan s’acostava l’hora del dinar.

Després de l ‘Dinar de germanor ARCADE’ amb l’estómac ple i mentre els membres de l’equip ens atansem al local gaudint del dia assolellat, comencen a arribar els primers WhatsApp (On sou?. Estic estacionant no comenceu sense mi!, Estem foten cops a la porta i no respon pas ningú …) així que alleugerim el pas.

Quina va ser la sorpresa, que abans de l’hora pactada per al començament de la trobada, ja hi havia participants i convidats que ens esperaven a les portes, ja teníem tots ganes que arribés aquest dia tan anhelat, per a gaudir tots junts, ficar-li balva al torneig i per descomptat fruir de les nostres estimades i obsoletes màquines, delectar els nostres sentits amb els plaers que produeixen aquests meravellosos mobles i ens endinsem en la penombra del local… com no podia ser altrament, amb la millor companyia.

 

Gran tarda aquella que es venia venir, amb els nervis a flor de pell per a tenir-ho tot a punt, i que no fallés res. Alguns es van fer esperar, com és lògic, totalment comprensible i per descomptat, previst pel nostre equip organitzador, malgrat això, després d’uns pocs avisos i comunicacions amb participants que estaven en camí, ja va arribar l’hora.

Comença el torneig de les mans de un dels nostres organitzadors i soci Gallind, explicant les normes bàsiques de doble eliminació i portant el quadre de control dels combats, mai no tindré prou paraules d’agraïment suficient per a ell.

El torneig tenia 27 participants i es van fer prop de 100 combats, pel sistema de doble eliminació el qual és més just per als participants.

Durant el torneig es van viure combats apassionants amb els personatges Ryu i Ken, cal destacar que molts participants van deixar anar la seva originalitat i van triar personatges tan variats com Honda, Guille, Cammy o Dee Jay. S’agraeix enormement que donessin un colorit especial als combats i varietat de personatges al torneig. Alguns participants no solament es van limitar a demostrar la seva originalitat sobre el ring sinó també fora d’aquest, portant màscares per a intimidar els adversaris (encara que en pocs casos va fer l’efecte desitjat).

Amb tants afrontaments a diversos participants ens va venir gana, per això vam organitzar un concurs alternatiu, consistia a veure qui podia menjar més trossos de pa de pessic casolà que va aportar gentilment el soci Kiwi

 

Durant les esperes, es fan partides a diverses recreatives, es comentaven els combats entre socis i així combat després combat, arribem a la gran final.  

 

 

A la final, un dels finalistes va canviar la seva estratègia de tot el torneig i va sorprendre canviant de personatge. I la final va ser alternada entre els personatges Ryu, i Ken, es notava nerviositat i respecte al contrincant en els finalistes, ja que jugaven amb estratègies d’esperar l’adversari. El segons passaven i passaven en els rounds, sense un guanyador clar. A la fi el nostre soci Pep es va imposar al nostre soci revelació FIFE, per un resultat de 3 partides contra 1.

 

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.