Des de l’Associació A.R.C.A.D.E. volem donar-vos les gràcies a tots i cadascú i dels que us vàreu apropar al nostre espai que ens va cedir l’organització de RetroBarcelona, per a reproduir una mini sala recreativa dels 80, ambientant-nos amb una llum tènue al costat de la sortida d’emergència.
Esperem que gaudíssiu amb les consoles i les 4 màquines recreatives restaurades que vàrem portar, una Faultless Super (doble) amb Toki i World Rally (de la catalana Gaelco), una Naomi amb Ikaruga i una Swing amb Radiant Silvergun primer i posteriorment amb Golden Axe: The Duel.

 

 

 

 
A.R.C.A.D.E. stand

Nuevas generaciones

Old style

Ikaruga en pareja

NeoGeo rulz!

En aquests dos dies hem tingut l’oportunitat de xerrar amb molts de vosaltres, però permeteu-nos destacar la inesperada, a la par que agradable visita d’un dels membres de l’equip de producció i supervisió de gràfics del World Rally de Gaelco, gràcies a qui vàrem poder conèixer dades interessants i corroborar altres, com que originalment era un joc llicenciat de Carlos Sainz, però degut al canvi d’escuderia li van col·locar un casc, que el joc realment el va programar Zigurat a Madrid, i que els gràfics eren digitalitzats d’objectes reals, per exemple, la neu era escuma d’afaitar, el Toyota una maqueta i les excavadores, cases, etc eren objectes reals a escala.
Tocando su obra

Durant la nit del dissabte alguns integrants d’A.R.C.A.D.E. vàrem sopar amb algunes associacions i expositors, durant la vetllada Tomax_payne de RetroAlba ens contava com sense esforçar-se podia guanyar al nostre millor lluitador d’Street Fighter 2, al dia següent vàrem improvisar un torneig d’Street Fighter 2 a la recreativa de pantalla gegant de Factory Arcade, pràcticament el vàrem segrestar i seure al costat dels nostres 3 millors lluitadors, però no es va deixar acoquinar sota la pressió que voltava a l’ambient i no va haver-hi forma de vèncer, ja pots comptar que això no quedarà així!
Pique SF2

Intimidando

Amb millor sort un dels nostres socis va guanyar el torneig de Dodge Ball organitzat per Pixelsmansión i Factory Arcade.

¡Champion!

A la resta de torneigs no va haver-hi tanta sort, però els qui van participar van gaudir del bon fer organitzador de Pixelsmansion i de la resta de gent que va organitzar esdeveniments que malgrat no vàrem poder assistir a cap dels seus torneigs, també van fer l’esforç per a entretenir als visitants. Enhorabona companys, per una organització impecable.

Pangeando

A qui no va poder venir, us animem a acudir al pròxim esdeveniment que hi assistim, al que de ben segur que portarem alguna que altre sorpresa que ens faci recordar els recreatius clàssics.

Socis

Us hi esperem!

 

Podeu trobar la galeria d’imatges completa aquí –> www.arcade.cat –> Media –> Activitats

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.