L’associació A.R.C.A.D.E. (@arcadescat) en conjunt amb Retromaniacs(@retromaniacs_es), Ikari Hardmods (@ikarihardmods), Nasty Garage y Pinball Project, va organitzar el passat 14-15 d’abril de 2018 el segon torneig de pin-ball de Barcelona al carrer Pujades nº 43. Al torneig, van acudir 56 persones de tota Europa organitzant-se en 2 grups i competint en dues categories diferents (clàssiques i modernes).  Entre tots els organitzadors vàrem aconseguir reunir 12 pin-balls clàssics i 24 de moderns amb els que els participants van competir per guanyar diversos premis, dos backglass originals firmats per Carlos Romero (antic fabricant de pin-balls de Barcelona) per la categoria de pin-balls clàssics i moderns.

El local es va distribuir de la següent manera:

  • Zona de joc
  • Zona de bar
  • Zona de joc lliure amb pin-balls i recreatives en mode free play

Dissabte, es va citar als jugadors a les 9.30h del matí i ràpidament van començar a jugar els classificatoris, per a la fi, seleccionar als millors de cada categoria. Després d’un intens i ple de competitivitat, cervesa i “ganchitos”, els setze participants classificats per categoria a la següent ronda, que es jugaria el proper dia, van quedar definits.

El diumenge es van jugar les següents rondes, fent-se quatre grups de quatre, jugant entre ells i eliminant al darrer jugador, fins que varen quedar els quatre jugadores que competirien a la final per aconseguir l’anhelat primer lloc. Paral·lelament al torneig principal, es van realitzar tres torneigs lleugers, cadascú amb un pin-ball diferent i amb unes divertides normes per a dificultar, encara més, les partides. Tres van ser les modalitats: jugar en parella, cada membre fent servir un polsador diferent, jugar amb els braços creuats, i per finalitzar, mitjançant un imaginatiu muntatge, s’impedia la visió directa del jugador amb el play field (o tauler), obligant als participants a veure des d’un mirall col·locat a la part superior, invertint la visió normal amb l’objectiu de confondre al cervell.

Després d’un cap de setmana competint, i unes finals molt renyides, l’italià Roberto Pedroni alies “LIO”, que va venir expressament d’Itàlia amb diversos membres del mateix club de bitlles de Milà, es va alçar amb el primer lloc tant en categoria de pin-balls clàssics com en la de moderns, demostrant per què està classificat entre els 50 millors del món i alçant-se com a campió absolut del TBAP 2018.

[Not a valid template]

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.