Associació A.R.C.A.D.E.

Totes les donacions que envieu per paypal, aniran destinades al manteniment de les nostres màquines i del local. A.R.C.A.D.E. és una associació sense ànim de lucre.

“Els fins de l’associació són: Promoure la difusió, estudi, reconstrucció, millora, conservació i preservació del maquinari empleat en les primeres etapes de l’oci electrònic i digital anomenades comunament com a “maquines arcade” i/o “pinballs”, i altres maquines recreatives sense fins lucratius que formen part de la nostre herència cultural…”

(Estatus d’ A.R.C.A.D.E., Article 2)

EL LOCAL

A banda de les activitats externes que duem a terme, tenim un local en lloger amb:

 

m² de local
Socis
Recreatives i pinballs
Clàssiques
Disposem d'un petit museu amb màquines clàssiques de principis dels 80: "Pacman, "Space Invaders", "Destroyer", "Asteroids"... Tots són mobles originals i molts d'ells espanyols!
Genèriques
El nucli del local, l'ADN de l'arcade espanyol. Gaudim d'un ampli ventall de màquines genèriques amb els jocs que omplien les sales dels noranta.
Originals
Màquines dedicades que van omplir de color els salons recreatius: "Out Run", "NBA Jam", "Manx TT DX", "Initial D", "Time Crisis II", "Marbella Vice"... Meravelles tecnològiques que no et pots perdre.
Pinballs
A A.R.C.A.D.E., en podràs gaudir d'una àmplia varietat, des dels clàssics dels 60 fins a les últimes novetats: "Paradise", "Strato Flite", "Frankenstein", "Indiana Jones"...
Activitats
L'associació no és només un saló recreatiu. A banda de jugar, una de les nostres funcions principals és fer que els socis puguin aprendre a restaurar, organitzar tallers i tornejos, assistir a esdeveniments...

NOVETATS / LATEST NEWS

Access

CONTACTE