Aquest mes ens varem assabentar que hi havia una màquina recreativa doble que la regalaven si algú passava a recollir-la (si no molt probablement la llençarien) i cap allà que van anar alguns socis per ella.

 

Sembla que un client de www.factoryarcade.com havia adquirit algunes recreatives noves i necessitava fer espai, li sobrava una videmur II i la va oferir a qui passés a recollir-la; gràcies a que Antonio, un dels socis, va poder contactar amb un antic company de feina que té una empresa de llum i so (Tour – Serveis de sonorització i il·luminació http://www.tourserveis.com/es/index.php) que molt amablement, desprès d’explicar-li la situació, ens va prestar una furgoneta de forma altruista per fer el transport des de Barcelona al local d’Hospitalet.

 

A les 13:00h teníem furgo disponible per la tarda. Així que vàrem trucar al propietari de la màquina i vàrem quedar amb ell a les 16:00 a carrer Aribau.

Puntualment a les 16h ens varem trobar a la porta amb alguns socis més que van anar a donar un cop de mà amb el trasllat..

Després d’estudiar el pla d’atac (la màquina es trobava a la sèptima planta d’un aparcament), pugem amb la furgo fins que aquesta no va poder avançar més per l’alçada del sostre i vàrem baixar per una rampa la màquina doble fins arribar al vehicle, per a posteriorment allotjar-la dins amb una rampa metàl·lica i assegurar-la tot ho bé que es va poder.

La resta no té massa història, tornar al local per a deixar-la allà fins que tinguem temps de posar-la a punt.

 

Un agraïment especial als socis que es van desplaçar i ajudar a fer possible aquesta adquisició. Antonio per gestionar el transport i ajudar en tot ho possible, i a Ricardo, Jose, Fayula, David i el seu germà Víctor per apropar-se a fer muscles per a moure el moble.

 

A la nostre secció media, podreu trobar un petit document gràfic adicional de la expedició. –> Aquí

 

Un agraïment molt gran a

 

Tour – Serveis de sonorització i il·luminació http://www.tourserveis.com/es/index.php

per prestar-nos de forma desinteressada un vehicle

 

i

 

www.factoryarcade.com

i concretament Ricardo, per passar-nos la informació

Leave a comment

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.