Bé, ens omple de goig comunicar-vos que el projecte avança cap a la fase 2 (adequació del local) ja que ja disposem de local i d’associació (provisional).

 

El local es situarà a la zona de Santa Eulàlia, Hospitalet de Llobregat, Barcelona; el local està perfectament comunicat ja sigui per la seva propera parada de metro metro de Sta. Eulalia, L1 (vermella) a més a més de nombroses parades d’autobús.

El local consta de 240m2 en una única planta amb un petit pati de llums.

 

[googleMaps align=”none” addr=”metro santa eulalia hospitalet barcelona” label=”Barri santa eulàlia” width=100% height=400]

 

Esperem que això cridi més gent que potser dubtosa amb la localització del local no s’atrevia a donar la passa endavant. Si voleu informar-vos sobre les condicions per ser soci, no dubteu en demanar-nos informació pels nostres diferents canals de comunicació (fb, twitter, missatge directe vía web…).

 

Nota: Degut a problemes aliens a nosaltres (nosaltres ja hem complimentat tota la documentació, inclús hem depositat els calers de l’aval) entre immobiliària i banc (traspàs de bens immobles, absorcions i d’altres temes complexos) ens veiem obligats a retardar les obres del local fins que ens facilitin les claus del local.

 

Seguirem informant

 

Leave a comment

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.